Nu kører vi også på Fyn

Dødsbo Sydsjælland udvider forretningen, og kører nu også på Fyn.

Vi har i årevis købt møbler op i hele landet, men rydning af dødsboer har vi hidtil kun haft som en service øst for Storebælt. Det bliver der lavet om på nu, og fra i dag tilbyder vi også køb og rydning af dødsbo på Fyn.

Har du et dødsbo i Odense, i Nyborg, i Kerteminde eller et andet sted på Fyn, som du ønsker et tilbud på at få ryddet? Så ring til os på telefon 71 99 41 61, og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde.

Trods vores navn – Dødsbo Sydsjælland – ønsker vi at levere den bedst mulige service til kunder i hele landet, og udvidelsen til Fyn er første led i den strategi. Indenfor vores branche er vi særdeles konkurrencedygtige, og vi rydder hver uge flere dødsboer for glade kunder på Sjælland og øerne. Den service får kunder på Fyn fremover også glæde af.

En god idé med billeder først

Selvom vi gerne kører til Fyn, er Storebæltsbroen stadig en omstændighed der besværliggør arbejdet en anelse. Især i forhold til at give tilbud – som vi tilbyder ganske gratis – kan det være en bekostelig affære for os. Derfor er det en god idé, hvis det kan lade sig gøre at vi får tilsendt nogle billeder af boet, inden vi starter bilen og kører til Fyn. På den måde er vi nogenlunde sikre på hvad vi skal byde på, og vi kan allerede inden vi kører pejle os ind på om vi er nogenlunde i nærheden af dine forventninger.

Du kan sende os en e-mail med billeder på tilbud@dodsbo-sydsjaelland.dk – så kigger vi på dem, og vender tilbage ganske hurtigt med et overslag. Skriv gerne et par ord om hvad det drejer sig om, samt hvor på Fyn boet befinder sig.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.