Rydning af dødsbo

Vi rydder dødsboer i København

Har du et dødsbo i København, som du ønsker et tilbud på at få ryddet? Selvom vi hedder Dødsbo Sydsjælland, kører vi faktisk på hele Sjælland og øerne, og også i København og Storkøbenhavn.

Alle former for dødsboer har interesse, og vi kan klare alt fra lejligheden på fjerde sal, til den større villa. Kælderrum, garager, loftrum m.m. kan vi selvfølgelig også sørge for bliver ryddet, ligesom vi kan fjerne alt fra hvidevarer til søm og skruer i væggene.

Hvad vi kan betale for opgaven, afhænger helt af hvilke effekter der findes i boet. Nogle dødsboer betaler vi mange penge for at rydde – andre opgaver tager vi os betalt for, hvis værdierne i boet ikke svarer til arbejdets omfang.

Vi har lavet en guide til hvad der har værdi, og hvad der ikke har, når vi skal vurdere et dødsbo.
Den finder du lige her: Hvad har værdi i et dødsbo?

Guiden kan være med til at give dig et indtryk af om boet du står med rummer store værdier, eller om det måske i højere grad er en opgave det vil koste penge at få hjælp til.

Som med så meget andet, er vores guide kun vejledende, og der kan sagtens dukke ting op i skabe og skuffer, som viser sig at have en større værdi.

Du er altid velkommen til at ringe til os, og få en uforpligtende snak om mulighederne. Vi kommer også altid gerne ud og besigtiger boet, og giver et uforpligtende, fast tilbud.

Fang os på telefon 71 99 41 61 – vi svarer telefonen hele døgnet, alle ugens dage.

Du kan også benytte dig af vores gratis, online vurdering, og få et tilbud på mail. Det kræver blot at du sender os billeder af boet – læs mere her: Online vurdering af dødsbo