“Jamen, der er jo ikke noget af værdi”…

Den sætning hører vi ofte, og mange gange i et lidt undskyldende toneleje. Mange tror, at for at en opgave kan have vores interesse, så skal boet rumme store værdier – og helst mængder af kongeligt porcelæn og design møbler.

Det er imidlertid ikke sandheden. Alle former for opgaver har vores interesse, og der behøver hverken at være teak-møbler eller fint kongeligt service for at det er interessant for os.

De fleste opgaver, hvor boet ikke rummer de store værdier, tager vi os betalt for at håndtere. Hvad det koster er meget forskelligt, og afhænger helt af opgavens omfang – men det er altid billigere end at få et flyttefirma til at stå for opgaven!

Og når det så er sagt, så er vi igennem årene blevet rigtigt dygtige til at sælge stort og småt – også ting der ikke “er noget”. Derfor kan der faktisk sagtens være en mængde af ting i et bo, som har værdi for os, selvom du som arving måske umiddelbart ikke vurderer at det er noget der kan sælges.

Den bedste måde at finde ud af det på, er at ringe til os. Så kan vi aftale en tid for besigtigelse af boet, og derefter kan vi give et tilbud. Det er gratis at få et tilbud, og fuldstændig uforpligtende.

Ring gerne til os på telefon 71 99 41 61 – vi svarer telefonen hele ugen.